Demo-partituren


Direct naar de demo-partituren

Dank zij de gratis te downloaden demo-partituur kunt u zeker bij de kleinere en eenvoudigere werken direct zien of het werk ook geschikt is voor uw koor. Een zichtzending is in de meeste gevallen niet meer nodig! Daarom worden deze werken uitsluitend in een aantal verkocht gelijk het aantal leden van uw koor met een minimum van 20 exemplaren. Bestelt u toch één exemplaar dan leveren wij een demo-partituur en berekenen deze voor de halve prijs.

De demo-partituren zijn opgeslagen als pdf-bestand en om die bestanden te kunnen openen heeft u het veelgebruikte Acrobat Reader nodig. U kunt dit programma gratis downloaden bij http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep.html Als u het bestand eenmaal geopend heeft, kunt u het eenvoudig opslaan op uw eigen harde schijf en later uitprinten.

Tegenwoordig worden de uitgaven met de computer gezet en van die uitgaven zijn de partituren op het beeldscherm ook prima te lezen. De oudere uitgaven zijn gescand en in een paar gevallen zijn deze op het beeldscherm minder goed leesbaar; als u zo'n pagina afdrukt dan zijn de resultaten doorgaans prima. De gescande uitgaven zijn dikwijls wel groter van omvang. Bij een langzame verbinding kan het dus even duren voordat u de demo op uw scherm heeft staan.

Ook bij de verschillende rubrieken als Kerstmis, Volksliederen enz., zijn de links naar de demo-partituren opgenomen.

Op de demo-partituren vindt u achtereenvolgens het bestelnummer, de prijscode en het totaal aantal pagina's van het werk. Voor de prijzen kunt u of de prijslijst (opslaan op uw eigen pc, uitprinten) of de prijssleutel downloaden.
 
Direct naar de demo-partituren