Annie Bank Edition heeft een ander adres!


Sinds juni 2015 heeft Annie Bank Edition een ander adres. Voor u zal er weinig veranderen want onze websites blijven bestaan en de bekende e-mail adressen kunt u gewoon blijven gebruiken.

Wat wel verandert is dat u uw bestellingen door Musikal Spezial / Edition Ferrimontana in Duitsland krijgt toegezonden. Dit in koormuziek gespecialiseerde bedrijf met enthousiaste mensen met veel kennis van muziek zal graag al uw vragen op het gebied van koormuziek vakkundig proberen te beantwoorden. Voor alles waarvoor u altijd naar Annie Bank Edition ging, voor eigen en andere binnen- en buitenlandse uitgaven, kunt u nu terecht bij Musikal Spezial / Edition Ferrimontana, met als grote voordeel dat de Duitse uitgaven goedkoper zijn dan in Nederland want u krijgt natuurlijk de Duitse catalogusprijzen berekend!

Musikal Spezial / Edition Ferrimontana is een samenvoeging van twee bekende Duitse uitgevers. Matthias Becker, de oprichter van Musikal Spezial studeerde klassieke muziek, koordirectie bij Helmut Rilling en heeft ook koren gedirigeerd. Tegenwoordig is hij vooral actief op het gebied van de pop- en lichte muziek; Matthias Becker geeft binnen en buiten Duitsland regelmatig workshops vocal jazz en pop. Edition Ferrimontana is ten aanzien van de uitgaven enigszins vergelijkbaar met Annie Bank Edition: uitgaven vanaf de Renaissance tot en met hedendaags repertoire met werken van internationaal bekende componisten.

 

Musikal Spezial / Edition Ferrimontana / Annie Bank Edition

Am Pfahlgraben 5
D-61239 Ober-Mörlen
Duitsland
Telefoon: +49 (0) 6002 930477
E-mail: info@musikalspezial.de of info@anniebank.nl
Websites: http://musikalspezial.de/ en http://www.anniebank.nl

 


Koormuziek? Vraag 't ons!

Annie Bank Edition
De specialist uitgeverij-leverancier van bladmuziek voor koren

E-mail: sales@anniebank.nl